Glamping – un nou concept de cort, tu ai incercat?

Dragonfly Gardens

 Probabil multi dintre voi ati mai experimentat acest “tip de cazare”, sa-i spun asa. Pentru mine insa, a fost prima data, si recunosc, Dragonfly Gardens mi-a depasit toate asteptarile.

Glamping este denumirea moderna a corturilor de lux, insa nu termenul face diferenta intre un cort traditional si glamping, ci conditiile pe care le ofera. Sunt mari, construite pe o platforma (de lemn), deci nu dormi direct pe pamant, ba chiar au si pat, exact ca intr-un dormitor. Intr-un corp de cladire invecinat, se afla bucataria si baile care sunt dotate si cu dus, foarte foarte curate!

Dragonfly Gardens

Cand am plecat spre Brasov, aveam inima stransa si ma tot gandeam la ce ne asteapta, pentru ca se anuntau ploi torentiale. “Oare voi putea dormi?”, “O sa fie frig?”, “Daca intra apa?”….Sigur si tu iti pui aceleasi intrebari, dar nu, nu a fost deloc asa! Desi a plouat cu galeata in seara in care am ajuns, in cort era perfect uscat si cald. Fiecare cort este dotat cu aeroterma, dar nu am folosit-o deloc in cele doua nopti. Marturie sta poza mea inainte de somn, pe la vreo 1:30 AM in tricou (am carat degeaba toate hainele groase).

Dragonfly Gardens

Peste noapte au mai cazut cativa stropi, iar sunetul ploii marunte ce curgea pe cort a fost ceva sublim! Sa bei cafeaua in gradina, la umba marului, in liniste, este mai mult decat perfect!

Dragonfly Gardens Tent

Ianos si Kinga sunt cei care au pus pe picioare tot acest concept, Dragonfly Gardens, sunt oameni calzi si primitori care fac totul pentru ca cei care le trec pragul sa se simta bine. Toate detaliile si rezervarile se fac pe Airbnb. In pretul cazarii este inclus si micul dejun!

Dragonfly Gardens by night

Si eu am plecat cu retineri spre Brasov, insa dupa 2 nopti acolo, pot doar sa va spun ca merita clar incercata aceasta experienta, fie ca e prima data ca in cazul meu, fie ca sunteti iubitori vechi de stat la cort “traditional”!

Eu abia astept sa ma intorc, tu?

2 gânduri despre „Glamping – un nou concept de cort, tu ai incercat?

  1. Super! Chiar am nevoie de o astfel de experienta..pentru a iesi putin din ritualurile obisnuite..
    Sper sa ajungem si noi cat mai curand!
    Multumim, Emma!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise