Iezer Venture – Aventura in natura aproape de Bucuresti

In sfarsit, vremea si vremurile s-au mai indreptat. Odata cu ele, simtim mai mult nevoia de evadare, de natura, de libertate, si poate si de putina adrenalina. Iubesc sa fiu in natura, in liniste, dar si sa am parte de ceva adrenalina. Ah, si sa fie si aproape de Bucuresti, daca se poate, nu de alta, dar, uneori ma hotarasc spontan sa plec si am nevoie sa fie cat mai aproape, evitand pe cat se poate Valea Prahovei.

Barajul Rausor – Muntii Iezer Papusa

O zona mai putin exploatata turistic, zona Muscelului, este una splendida, cu peisaje si paduri cat vezi cu ochii, iar in departare se vad muntii, Iezer Papusa, de parca i-ar fi pictat cineva pe fundal. La doar doua ore distanta, 170 km prin Pitesti sau 140 prin Targoviste, te asteapta o experienta unica si completa. Doi baieti tineri, muncitori, cu viziune si experienta in turism, au adus un concept nou menit sa atraga oameni de pretutindeni, iubitori de natura, drumetii sau off-road. Sunt doi tineri care dau totul pentru ca oamenii sa se simta bine, sa plece incarcati de energeie buna si pozitiva de la ei.

Asa i-am gasit pe baietii de la Iezer Venture (Eduard si Octavian), sau ne-am gasit reciproc mai bine zis. De cum mi-au spus de Off-road, abia asteptam sa ajung, insa acum, dupa ce experienta s-a incheiat pot spune claar, ca mi-au depasit cu mult asteptarile.

Masinutele Iezer Venture – Off-road

Iezer Venture va pune la dispozitie mai multe pachete.  Experienta de off-road, care este 100% safe, traseele sunt alese cu grija astfel incat totul sa se desfasoare in maxima siguranta si sa va puteti lua chiar si copiii cu voi. Pranzul va este unul traditional oferit si pregatit chiar la ei, in varf de munte, la stana cu privelistea de vis de care va povesteam mai sus.

Off-Road

Traseul incepe din Leresti, spre Barajul Rausor, la lacul de acumulare de un verde smarald splendid! In drum , este si un izvor cu apa pura si curata de unde multi oameni vin cu bidoane mari “sa faca plinul”pentru acasa. Nu ezita sa ai la tine macar o sticla de 2L. Apoi, de aici, se urca pe dealurile din imprejjurimi, pe niste trasee clare studiate bine de baieti. Se fac mai multe opriri pentru a admira peisajul, apoi oprirea cea mai importanta, va fi la stana, la masa traditionala de pranz.

Lacul de acumulare Rausor

Pachetele sunt diverse, puteti opta doar pentru off-road, sau off-road cu cazare la pensiunile partenere, sau off-road, tur cu bicicletele si cazare, dar cel mai bine, studiati voi variantele aici!

Iti las mai jos cateva poze care te vor convinge si pe tine! Eu abia astept sa ma intorc!

Have fun!

Pranzul la stana
Pranzul la stana

Off-road
Cheers!