Reguli de circulație în Turcia. Ce trebuie să știe șoferii care ajung aici

Sursa foto: travelplanner.ro

În calitate de turist care călătorește în orice țară străină, ar trebui să cunoașteți regulile de bază și reglementările de conducere dacă intenționați să conduceți atunci când călătoriți. Acest lucru va evita posibilitatea de a fi oprit de către autoritățile locale care pot pune amenzi și penalități în timpul călătoriei dumneavoastră. Majoritatea țărilor au ai mult sau mai puțin aceleași reguli și reglementări rutiere.

Cu toate acestea, puteți afla cu ușurință legile lor rutiere care vă pot face în mod semnificativ călătoria mai ușor de gestionat. Din acest motiv, atunci când vă aflați în această țară, este necesar să insuflați în mintea dvs. legile principale de viață și conducere din Turcia.

Drumul spre Turcia prin Bulgaria. Taxe de drum și alte detalii

Dacă intenționați să călătoriți spre o destinație din Turcia cu mașina, aproape inevitabile vei traversa teritoriul Bulgariei. Cel mai comun punct de trecere de frontieră din România către Bulgaria este Giurgiu – Ruse, unde vei avea de achitat o taxă infimă de 3 euro/pe sens, pentru trecerea pe pod.

Informatii detaliate gasiti in continuarea articolului pe Puterea.ro