Revelion 2023 în Egipt. Cât costă o vacanță de Anul Nou în Hurghada sau Sharm el SheikhDacă vrei să încerci experiența de a petrece noaptea dintre ani în alt stat, cu altă cultură și alte tradiții, Egiptul este o variantă ideală. Mai ales dacă ai în plan să fugi de temperaturile scăzute din România. Un sejur de Revelion 2023 în Egipt poate fi achiziționat cu un buget semnificativ însă.

Revelion Egipt 2023, costuri totale

Marea Roșie alături de frumoasele ei stațiuni atrage anual milioane de turiști. Încântați de prețurile deseori atractive, dar și de ospitalitate, mai ales românii preferă această destinație. De altfel, Egiptul oferă o varietate de obiective și experiențe turistice pe care merită din plin să le bifezi.

Cei mai mulți dintre români preferă să plece în Egipt în afara sezonului estival. Astfel, experiența vacanței este una cu atăt mai interesantă. Mai ales că atunci când în România temperaturile scad, la malul Mării Roșii este vară în toată regula.

Un interes sporit pentru a vizita Egiptul îl au turiștii din România mai ales în ceea ce privește Revelionul. Ce poate fi mai frumos decât să îți petreci noaptea dintre ani într-un cadru spectaculos, cu servicii all inclusive, căldură, mare și plajă?

În acest sens, în această perioadă, agențiile de turism se conformează și scot la înaintare diferite oferte de vacanță de Revelion 2023 în Egipt.

Diferențe dintre Sharm el Sheikh și Hurghada

Două dintre cele mai căutate zone ale Egiptului pentru concedii sunt în mod cert Hurghada și Sharm el Sheikh.

Deși nu există mari diferențe între cele două, totuși, câteva se remarcă. Mai exact, Sharm El Sheik devenind extrem de dezvoltată ca stațiune, ajutată și de localizare, are prețuri puțin mai piperate. Asta în timp ce unii turiști găsesc Hurghada mai accesibilă în acest sens.

De altfel, există între cele două și câteva diferențe legate de temperatură. În zona Sharm el Sheik se pare că mai mereu mercurul urcă cu 2-3 grade mai mult în termometre.

Citește continuarea pe Puterea.ro