Târgul de Crăciun Sibiu 2022. Destinația ideală din România pentru acest sezon

Românii care vor să intre deja în spiritul sărbătorilor de iarnă, au acum o variantă excelentă în acest sens. Târgul de Crăciun Sibiu 2022 și-a deschis deja porțile pentru iubitorii lui.

Atmosfera de sărbătoare de la Târgul de Crăciun Sibiu 2022 a cuprins centrul orașului

După doi ani de pauză Târgul de Crăciun Sibiu 2022 și a deschis din nou porțile. În perioada restricțiilor organizarea acestui eveniment a fost imposibilă. Astfel, iubitorii evenimentului nu au mai avut ocazia să se bucure din plin de acesta.

După îndelungata absență, organizatorii au venit cu un suflu nou în ceea ce privește diversitatea târgului.  În acest an, evenimentul va dura din 11 Noiembrie până pe 2 Ianuarie.

Piața Mare din Sibiu a fost deja amenajată pentru turiștii care vor să se bucure din plin de relaxare și mâncare bună.  Piesa de rezistența este patinoarul de dimensiuni mari. Tot ca o noutate, turiștii vor putea admira în acest an proiecții pe fațadele clădirilor din centrul orașului. De asemenea, experiențele teatrale boutique vor capta atenția copiilor și adulților deopotrivă. Nu vor lipsi colindele, vinul fiert și bucatele alese pentru care comercianții și-au montat deja micile cabane din lemn.

Peste 100 de expozanți vor fi prezenți în cadrul târgului pe parcursul desfășurării lui. Turiștii își pot achiziționa suveniruri, obiecte tradiționale și chiar pot lua parte la fabricarea unora dintre ele.

Cât costă 3 nopți de cazare în centrul Sibiului?

În această perioadă, turiștii care vor să ajungă la Sibiu pot găsi încă oferte accesibile de cazare. Astfel, pentru 3 nopți, cu mic dejun, aceștia trebuie să achite între 600 și 700 de lei/pers. Bineînțeles, prețul diferă în funcție de distanța unității de cazare față de centru, dar și de facilități.

Cei care preferă să se cazeze mai departe de centrul orașului, au la dispoziție variante mai ieftine de cazare. Astfel, pentru 3 nopți, turiștii pot achita doar 433 de lei/ persoană pentru cazarea cu mic dejun.

Continuarea pe Puterea.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s