Minivacanța de 1 Decembrie. Cazări unde te poți bucura de relaxare cu buget minim

Românii așteaptă cu sufletul la gură următoarea vacanță. Mai sunt doar câteva zile însă până la următoarea, așa că majoritatea sunt în căutarea ofertelor de cazare. În funcție de buget, te poți bucura de acest moment de respiro, fie la munte, fie în deltă sau chiar în străinătate. Minivacanța de 1 Decembrie, respectiv Sfântul Andrei i-a provocat în acest an pe operatorii din turism să conceapă pachete speciale.

Minivacanța de 1 Decembrie la Conac, pe Valea Prahovei

Românii care vor să se bucure de cele 5 zile de libere de la început de Decembrie, au la dispoziție numeroase variante, mai ales la munte. Unitățile de cazare de pe Valea Prahovei au conceput oferte  de preț în acest sens.

Conacul Casa Timiș cu un ambient care îmbină tradiționalul cu modernul le propune turiștilor o ofertă de 4 zile. Astfel, aceștia au parte de mese tradiționale, brunch  cu produse românești bio, precum și foc de tabără în seara de 1 Decembrie. Prețul pentru un astfel de sejur pornește de la 3000 de lei și poate ajunge la 15.400 lei pentru două persoane.

Costurile diferă în funcție de tipul de cameră ales, cel mai piperat fiind per apartament.

Un sejur de 4 nopți la Sinaia, la Villa Oblique 5* pornște de la 3600 de lei pentru două persoane. Pe lângă mesele festive și bruch de 1 Decembrie, turiștii au acces la SPA.

Croazieră pe Dunăre de 1 Decembrie

Cu siguranță acesta este un mod inedit de a vă petrece minivacanța de 1 Decembrie. Croaziera pe brațele Dunării, într-un cadru splendid ar fi memorabilă. Plecarea are loc din Sulina chiar pe 1 Decembrie. Turiștii se pot bucura de o masă festivă chiar în timp ce nava este pusă în mișcare. Astfel, timp de 3 zile, doritorii vor colinda brațele Dunării. Turiștii care aleg acest pachet vor înnopta la Mila 23.

Citește continuarea pe PUTEREA.RO